Lading Elbil

ELEKTRISK

FREMTIDEN ER ELEKTRISK!

BOGSTADVEIEN 1 GARASJER ønsker å ligge langt fremme ved å kunne tilby alle våre kunder mulighet for lading av elbil, og er Norges første helelektriske parkeringshus – eller bildelings og lade HUB som vi liker å kalle oss. Vi kan derfor alltid tilby våre kunder mulighet for lading på ett av våre 144 ladepunkter, og tilby alt fra «gratis» over natten lading.
BOGSTADVEIEN 1 GARASJER ønsker å ligge langt fremme ved å kunne tilby alle våre kunder mulighet for lading av elbil, og er Norges første helelektriske parkeringshus – eller bildelings og lade HUB som vi liker å kalle oss. Vi kan derfor alltid tilby våre kunder mulighet for lading på ett av våre 135 ladepunkter, og tilby alt fra «gratis» over natten lading til rimelig 22 kwh Tesla Destination lading eller lynlading på en av våre 16 tesla Superchargers. Ps. 1/2 pris på første time parkering mens du Supercharger!
BOGSTADVEIEN 1 GARASJER ønsker å ligge langt fremme ved å kunne tilby alle våre kunder mulighet for lading av elbil, og er Norges første helelektriske parkeringshus – eller bildelings og lade HUB som vi liker å kalle oss. Vi kan derfor alltid tilby våre kunder mulighet for lading på ett av våre 135 ladepunkter, og tilby alt fra «gratis» over natten lading, Destination Lading 22 kWh og opp til Tesla Super Chargers (åpen for alle biler og med ladehastighet opp til 250 Kwh.)
Vi har 16 Superchargers og 12 Destination Chargers.
Sjekk tilgjengelighet her: Hyperlink til Tesla appen med Bogstadveien 1 som destinasjon

(App funksjoner her.)